Уточнена дата релізу Cyberpunk 2077

Написано в Uncategorised
  • Переглядів: 1642

Користувачі форуму NeoGAF виявили у першому трейлері Cyberpunk 2077 зашифроване повідомлення від студії CD Projekt RED. У ньому йдеться про те, що проект може бути представлений в 2015 році. При цьому, в повідомленні зазначено, що в процесі розробки терміни можуть бути відкориговані, тому геймери повинні бути готовий до того, що гра «вийде тоді, коли вийде».

Крім того, в розшифрованому посланні містяться натяки на швидкий реліз ще однієї гри, з глибокою історією і відкритим світом. Реліз цього проекту відбудеться набагато раніше, ніж реліз Cyberpunk 2077. Геймери і представники ігрових ЗМІ припускають, що неназвана гра може виявитися черговою частиною саги про пригоди Геральта з Рівіі, заснованої на мотивах творів Анджея Сапковського. Відомо, що офіційний анонс невідомої гри відбудеться вже 5 лютого 2013 року.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день в активі CD Projekt RED два вельми успішні проекти - «Відьмак» і «Відьмак - Вбивці королів». У минулому році була анонсована RPG в жанрі кіберпанк. Гра одержала назву Cyberpunk 2077. Проект розробляється на основі однойменної настільної гри. Відомо, що події цієї гри будуть відбуватися в 2077 році у вигаданому місті Night City, який розташований на каліфорнійському узбережжі.


2011-2020 Всі права захищено.
При копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт myslinsky.org обов"язкове, інакше - знайду і руки відірву :)
Designed by Me (or not).
Головна | Контакти | Про автора