У Москві відбувся eRetailForum 2012

Написано в Uncategorised
  • Переглядів: 3152

У столиці Росії пройшов щорічний форум eRetailForum, який зібрав представників електронної комерції і маркетингу. Організатором заходу стала компанія InSales.ru. Основною темою форуму стали нові шляхи завоювання цільової аудиторії - як відзначають фахівці, незважаючи на зростання сегменту, завоювати клієнта стає все складніше.

Серед основних способів поліпшення охоплення, обговорюваних на конференції - новий напрямок в маркетингу, CRM-маркетинг, орієнтований, перш за все, на клієнта. Піонером такого напрямку в Рунеті можна назвати компанію Да! Маркетинг. . Суть цього типу електронного маркетингу полягає в глобальному аналізі поведінки та розробці комплексу заходів щодо поліпшення продажів, у тому числі автоматизованих систем комунікації з клієнтами. Втім, CRM-маркетинг включає в роботу з усіма відомими інструментами електронного маркетингу для поліпшення взаємодії з кінцевим користувачем або клієнтом.

На eRetailForum 2012 було відзначено, що саме комбінування маркетингових технологій дає найкращий результат. Були озвучені також цікаві кейси щодо окремих інструментів продажів. Приміром, представники MixMarket розповіли про те, як ефективно використовувати функціонал партнерських мереж і СРА-реклами, а представник компанії Atalan зачитав доповідь під назвою «Як скласти продажний лист?», В якому навів результати досліджень в області email-маркетингу.

Друзі сайту: оборудование для переработки пластиковых отходов


2011-2020 Всі права захищено.
При копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт myslinsky.org обов"язкове, інакше - знайду і руки відірву :)
Designed by Me (or not).
Головна | Контакти | Про автора