Як стати володарем візи в Канаду?

  • Переглядів: 37

Незалежно від мети поїздки в Канаду, будь-то туризм або по роботі, можливо навчання або особиста зустріч, знадобитися стати володарем візи. На сьогоднішній день отримання візу в країну досить складний процес, адже великий шанс отримання відмови при її видачі. Правда, віза в Канаду ні скільки складна в отриманні, скільки клопітна.

Оскільки від заявника потрібно надати великий пакет документації, після чого буде проводитися перевірка на його достовірність і коректне заповнення. Не варто також виключати необхідність заповнення декількох анкет, в той час як їх список буде варіюватися з огляду на цілі поїздки. Вкрай важливо при подачі пакета документів на візу не покладатися на турагентства, а самостійно звернутися у візовий центр. Оскільки саме якість заповнених документів може зіграти важливу роль у схваленні візи.

Куди звернутися?

Сьогодні по всій країні діють акредитовані візові центри, що дозволяє істотно полегшити питання про список необхідної до подачі документації. Але варто розуміти, що послуги візового центру платні, а, отже, необхідно підготуватися до всіх випливають витрат. Звичайно ж, можна спробувати самостійно пройти процедуру реєстрації та заповнити електронну заяву з подачею всієї потрібної документації. Важливо відзначити, що при подачі всіх документів на візу, лише закордонний паспорт повинен бути представлений в оригінальному вигляді. Всі інші папери можуть бути копіями з нотаріальним посвідченням. Таким чином, виза в Канаду забере у вас всю підготовлену документацію в електронному типі, і повернений буде з посольства тільки паспорт.

Досить-таки часто виникає питання: а чи можна відвідати Канаду на руках маючи лише візу в США. Відповідь буде негативним, адже в Канаду потрапити набагато складніше, візовий контроль в країні проходить набагато суворіше, ніж в штатах. Оформлення візи в США проходить окремо і в Канаду - окремо, що дозволяє одночасно бути володарем обох віз.

Якщо при наданні документів на візу в Канаду, ви отримуєте відмову, то заявнику буде надано лист з відповідним рішенням. При цьому оскаржити рішення або подати на апеляцію - неможливо. Заявник може лише заново подати документи, в розрахунку, що результат від консульства буде інший. Відомі випадки, коли один і той же заявник міг подавати запит на візу більше трьох разів, отримуючи відмову, але на наступний раз він отримував позитивну відповідь.


2011-2017 Всі права захищено.
При копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт myslinsky.org обов"язкове, інакше - знайду і руки відірву :)
Designed by Myslinsky Vladislav (or not).
Головна | Контакти | Про автора